ABN Amro

ABN AMRO digitaliseert. Weet jij hoe je dat slim aanpakt?

Om onszelf klaar te stomen voor de 21e eeuw, zijn we aan het grootste IT-project uit onze geschiedenis begonnen. Of het nu gaat om snelheid, transparantie of veiligheid er worden hoge eisen gesteld aan ons IT-landschap. IT wordt steeds meer core-business en is dus essentieel voor de bank: als de systemen tijdelijk niet werken dan kunnen onze klanten niets meer. Je werk als IT-er heeft een grote impact.

Bouw jij mee aan de bank van de toekomst?

We hebben grote ambities voor de toekomst. In 2020 willen we een volledig digitale bank zijn. Zo’n verandering gaat niet zonder slag of stoot. Het complexe, online banklandschap verandert namelijk in een rap tempo. De rol van IT wordt daarbij steeds belangrijker; het moet foutloos, sneller en efficiënter. Denk aan cloudoplossingen, Agile, Scrum of het steeds grotere belang van de veiligheid van onze bankdata. Bij IT anticipeer je op die veranderingen en werk je mee aan toekomstvaste oplossingen. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Complexe vraagstukken vragen om slimme solutions

Of we nu slimme software-oplossingen bedenken of businessvraagstukken vertalen naar concrete designs; bij alles wat we doen, moeten we continu meegaan met de laatste technieken en mogelijkheden. Dat vraagt om creatief en innovatief denken, in een wereld die steeds kleiner en laagdrempeliger wordt. Wil jij hierin een rol spelen, meedenken en bijdragen, en zo onze systemen elke dag beter maken? We zoeken mensen met een eigenzinnige visie op ICT. Interesse? Kom kennismaken tijdens de IT Masters. Vertel ons ook jouw verhaal. We zijn benieuwd!

Capgemini

Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Capgemini Group is met bijna 180.000 medewerkers actief in meer dan 40 landen. Wij helpen onze klanten met transformaties om hun resultaten en concurrentievermogen te verbeteren.

Capgemini levert een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologie en een diepgaande domeinkennis.

Onze visie: technologie krijgt waarde dankzij mensen. Wij zijn ons ervan bewust dat bedrijfswaarde niet alleen met technologie gerealiseerd kan worden. Het begint met mensen: experts die samenwerken om door te dringen tot het hart van bedrijfsdoelstellingen en de oplossingen te ontwikkelen die het beste aan deze doelstellingen tegemoetkomen. Deze aanpak van technologie, waarbij mensen centraal staan, geeft uiteindelijk de doorslag voor het succes van uw bedrijf.

 

Onze missie: Capgemini creëert en levert business- en IT-oplossingen die op behoeften van onze klanten aansluiten en concrete resultaten opleveren. Wij helpen bij het transformeren van organisaties en het verbeteren van prestaties. Door bedrijven in staat te stellen de juiste technologie in te zetten, vergroten we wendbaarheid, flexibiliteit en concurrentievermogen.

 

Samenwerking staat centraal bij deze manier van werken. Capgemini’s experts vormen samen met onze klanten een hecht team. Dit concept noemen we: Collaborative Business Experience. Het is een concept dat doorklinkt in elke interactie. Het is ook de manier waarop we hechte en effectieve relaties vormen.   People matter, results count.

Securelink

SecureLink is een zeer sterk groeiende security- en networking integrator met vijf eigen vestigingen in Nederland en België. SecureLink is opgericht in 2003 en heeft inmiddels zo’n 200 gespecialiseerde medewerkers in dienst. SecureLink werkt nauw samen met toonaangevende vendoren en partners in de security en networking markt zoals Juniper Networks, Palo Alto Networks, Aruba Networks, F5 Networks, Blue Coat, Infoblox, VMware NSX, Okta, AlienVault en FireEye. Klanten zijn top-1000 organisaties die actief zijn in de sectoren overheid, finance, industrie, telecom, educatie en zorg. SecureLink onderscheidt zich door haar strikte focus op geïntegreerde security en networking vraagstukken. SecureLink levert uitgebalanceerde oplossingen die onze klanten ontzorgen: van projectoplevering tot managed security services, maar altijd met een focus op hoge klanttevredenheid. In onze organisatie staan ontwikkeling en talent development bij onze mensen écht centraal.

Accenture

In Nederland staat Accenture vooral bekend als een consultancy organisatie, maar verreweg de meeste projecten die wij doen hebben een IT component. Bij Accenture kun jij je expertise inzetten op uitdagende IT projecten, voor de grootste bedrijven in de wereld! Tegelijkertijd kun jij jezelf razendsnel ontwikkelen. Zo bieden wij uitdagende stages, traineeships en startersfuncties waarbij digital en nieuwe innovatieve toepassingen op het gebied van IT altijd een vast onderdeel zijn.

Eenmaal in dienst, werk je samen met top technologie leveranciers zoals SAP, Oracle, Microsoft, Salesforce.com, Cisco, IBM en HP. Binnen onze Accenture Technology Labs krijg je de kans te werken met nieuwe toepassingen van Google Glass of de volledige inzet van Software as a Service (SaaS). Je leert opkomende technologieën toe te passen om onze klanten te helpen bij het realiseren van waardevolle bedrijfsresultaten. Wij doen mee aan de IT MASTERS om jullie beter te leren kennen. Uiteraard hopen wij jullie te kunnen inspireren. Wij zullen dit doen in de vorm van een interactieve breakout sessie waarin Tesla een rol zal spelen.

Calco

Calco is de perfecte partner voor IT-talent. Met de Calco MasterClass geeft Calco recentelijk afgestudeerde hoogopgeleiden en academici met interesse voor de IT een vliegende start van hun carrière. Elke maand is er ruimte voor 20 kandidaten die in 2 maanden betaald opgeleid worden tot IT-professionals en vervolgens voor 22 maanden aan de slag gaan bij onze gerenommeerde opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers behoren tot de top-200 bedrijven. Geen IT-gerelateerde studierichting? Geen zorgen, 95% heeft geen IT studieachtergrond.

Calco is opgericht in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een organisatie van 300 werknemers. Net als de snel veranderende omgeving waarin Calco opereert, wil Calco ten allen tijde een wezenlijke bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van zowel professionals gedurende hun loopbaan, als van opdrachtgevers met hun continue vraag naar kwalitatief hoogwaardig IT-personeel. Calco denkt, werkt en kijkt op innovatieve wijze naar de IT-vraagstukken van de klant en komt met out-of-the box oplossingen. De vraag en behoefte staan altijd centraal. De kernwaarden van Calco zijn dan ook: Kwalitei, Betrokkenheid en Ambitie.

Inwork

InWork is dé netwerkorganisatie voor IT Young Professionals die toe zijn aan een eerste of volgende carrièrestap. Ontdekken, ontwikkelen en groeien, daar draait ons op maat gemaakte IT Traineeship om!  Een Traineeship op maat, kan dat? Ja, bij InWork wel! Het enige wat we van je vragen is jouw interesses aan te geven. Liggen deze bij System of Network Engineering, Development of toch Business & IT? Wil jij als IT Consultant  aan de slag of zie jij jezelf uiteindelijk leidinggeven aan een hele IT afdeling? Wat vaststaat zijn de elementen waaruit het Traineeship bestaat: inhoudelijke projecten in het veld bij onze partnerogranisaties en het individuele coachings- en opleidingstraject. Welke invulling deze elementen gaan krijgen, dat bepaal jij! 

Even gevarieerd en uiteenlopend als de interesses en ambities van onze talenten, zijn ook onze partners heel divers. Van grote multinationals tot kleine specialistische partijen, wij brengen je in contact met een organisatie die écht bij je past. Samen met jouw persoonlijke Job Coach stel je jouw individuele opleidingsplan op en ga je ervoor zorgen dat het geplande groeipad gerealiseerd gaat worden. Gedurende het traject bieden wij jou alle ruimte voor het volgen van trainingen en opleiding. Ook hierbij geldt: we houden niet van standaardprocedures, in plaats daarvan hanteren wij maatwerk. 

Ben je aangekomen bij een partnerorganisatie waar je volop groeimogelijkheden ziet, je al jouw energie kwijt kunt en jij je lekker thuis voelt? Dan stroom je uit. Dit kan na een eerste project zijn maar ook na een tweede of derde. Zo gingen 90% van onze talenten je voor; zij zijn uiteindelijk in dienst getreden bij één van onze partnerorganisaties. Onze formule: we zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Wederzijdse verwachtingen worden open en eerlijk besproken, en zo nodig bijgesteld. Korte lijnen, snel schakelen en transparantie, dat vinden wij belangrijk.

iSense

Digitalisering, Big Data, Robotica – de wereld verandert en de arbeidsmarkt verandert mee! IT professionals worden met de dag meer gevraagd door organisaties, waardoor er een krapte op de arbeidsmarkt ontstaat. Heb jij jouw HBO of WO diploma bijna op zak en zoek jij een baan met toekomstperspectief? Dan ben je bij iSense aan het juiste adres. Wij kijken naar wie jij bent als persoon en vervolgens gaan wij samen op zoek naar die fantastische baan in de IT!

Samen kijken wij naar wat jij al kunt en, belangrijker nog, naar jouw drive en persoonlijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat jij uiteindelijk kunt wat jij wilt, zolang jij de juiste middelen krijgt aangereikt. Wij begeleiden jou naar een fantastische baan en dragen zorg voor een goede match tussen jou en de organisatie. Jouw eerste baan wordt er één waar jij heel veel leert en waar jij later met veel plezier op terugkijkt!

Bij een bemiddeling zetten wij altijd het succes van de organisatie en het geluk van de medewerker voorop. Dat werkt uitstekend: iSense bemiddelt gemiddeld iedere werkdag met succes een geschikte ICT Professional op HBO+ niveau bij een organisatie. Dit kunnen wij doordat we, naast succes en geluk, ook kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. iSense is regionaal en functie-specifiek georiënteerd, waardoor elk team beschikt over kennis en ervaring in de eigen regio, branche en het functiegebied. iSense won de award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ in 2012, 2013, 2014 en 2015! Hier zijn wij bijzonder trots op!

KPN

As you probably know, KPN is a leading telecom operator and supplier of ICT services. Under various brands, we serve a wide range of customer groups at home and abroad with an equally wide range of products and services that combine proven quality with ease of use. Everything from prepaid call services in the US to interactive HD TV in the Netherlands. KPN is the name of both our parent company and our main brand.

Here in the Netherlands, where we’re market leader, we have a clear goal: to make technology as simple as possible. This ties in with the KPN philosophy that innovation is fun. We want to contribute to the country’s progress and help people enjoy all life has to offer, by making technology accessible and popular.

Digital is a department within KPN’s S&I unit. S&I? Simplification and Innovation. And that (surprise, surprise) is exactly our goal: to make KPN a simpler company for its customers and employees. We focus on the digital domain, but create innovations for digital that are useable in all channels: kpn.com, call centers, shops, mechanics, etc.

    Some quotes of our co-workers:

  • “There’s the opportunity here to learn and really develop yourself”
  • “It’s great that they’re so many different nationalities in our teams!”
  • “I love the freedom I get here to organize my work.”

In the break-out session of KPN Digital we will propose a real life IT challenge about Configuration Management that we have been (and still are) working on. We will show you what we have been doing and we will challenge you to think along with solutions. Are you interested in online development (http/Json) and motivated by real metrics? Than this is the break-out for you!

PwC

Je studie zit er bijna op en je zit vol ambitie, net als PwC. Met je IT achtergrond weet je wat beter kan en kijk je met een frisse blik naar de dienstverlening van onze klanten. Je krijgt bij PwC alle ruimte voor je initiatieven. Want het gaat ons niet alleen om wat je hebt gestudeerd, maar ook om jouw ideeën. We vinden het belangrijk dat iedereen bij PwC zijn visie, kennis en ervaring deelt. Daar worden niet alleen jij en je collega’s beter van, maar ook onze klanten.

Leren en inspireren

Bij PwC liggen de kansen voor het oprapen. Om het beste uit jezelf te halen, werk je in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. En daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden. 

Verras jezelf en je klanten

Om onze klanten te verrassen blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, diverse opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen.

Ontdek je kracht

Je kan met je achtergrond terecht bij verschillende teams, zoals Technology Consulting, Data Analyse, Cyber Security, Deals (M&A) en Forensics. Wij helpen je graag verder om te kijken bij welk team je het beste past. Ook bieden we je de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. En daar hoort het buitenland ook bij. Want als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen. Wil jij ons beter leren kennen? Loop dan even bij ons langs.

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.  Ook dat is #werkenbijPwC

SNS Bank

SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. We zijn een toegankelijke bank en staan klaar voor jou. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheekproducten. Met producten die je een duidelijk voordeel bieden. Bij ons krijgen klanten producten en diensten die meteen voordeel opleveren. Zoals een betaalrekening met rente en een goede spaarrente vanaf de eerste euro. Dat is allemaal niet vanzelfsprekend in de bankenwereld. Maar voor ons heel normaal. SNS maakt werk van normaal bankieren. Hoe meer banken ons volgen, hoe beter. Bij SNS kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet.